28 Ekim 2010 Perşembe

Acaba bugün kime kızsam?

Önerisi olan?

9 yorum:

  1. Ben bugüntrafiğe gereksiz yere çıkmış insanlara kızıyorum. Çünkü boşuna yer işgal ediyorlar. Bu da trafiğin kalabalık olmasına sebep oluyor!

    YanıtlaSil
  2. Apple'a! 4.1'in hala unlockunu çıkarmadığı ve benim güzelim telefonum hala evde yattığı için.

    YanıtlaSil
  3. Bugun kendime cok kiziyorum. Cunku bavul yapiyorum ve ne cok gereksiz giysi,kazak,bluz,tisort,ayakkabi vs... Sakladigimi!! Aslinda ne kadar az seyle mutlu olarak giyinebildigimi farkediyorum... Tulin Erkaya

    YanıtlaSil
  4. Ben şu anda smileadsl'e kızıyorum. İki aylık toptan fatura gönderecek kadar beni enayi yerine koydukları için. Ayrıca 8mb'e kadar sınırsız internet lafların tamamen yalan olduğu için.

    YanıtlaSil
  5. Verdiği notlardan soru sormayan hocalara kızıyorummmm

    YanıtlaSil
  6. Ben kendini birşey zanneden ve yaptığı işi yerlerde sürünen ustalara çok kızgınım. Yaptığı işi 24 saat bile dayanmayan bir de üstüne pis kokan ustalar beni hasta etmeyiiiin. Memlekette aman malınız bozulmasın. Yaptıracağınıza atıp yenisini almak daha iyi valla.

    YanıtlaSil
  7. 8 yıl önce Galatasaray'dan Lucescu'yu gönderen zihniyete kızıyorum. Şu halimize bakın kimi getirirsek getirelim olmuyor. Adamın ahı tuttu sonu bir türlü gelemiyor. Yinede Hagi'nin yeni bir efsane yaratacağına inanıyorum.

    YanıtlaSil
  8. Uzun zaman sonra biriyle karşılaştığında naber nasılsın diyeceğine sen kilo mu aldın diye lafa başlayanlara gıcccccık oluyorum!

    YanıtlaSil
  9. bugün herşeye kızmak istiyorum offf!!!

    YanıtlaSil